Az ütős logó igazi alkotás

0
563
utos logo

Fel tudsz sorolni néhány befutott, nagy sikerű márkát? Bizonyára emlékszel a logójukra is. Első ránézésre mind egyszerű, kifejező, egyedi és könnyen megjegyezhető. És tökéletesen illeszkedik a márkához, profi munka. Gondoljunk csak bele, milyen komoly kreativitás, alkotó munka állhat a hátterében.

A logó tervezés, logó készítés minden esetben egyedileg, egy bizonyos cégre, vállalkozásra készül. Figyeljük csak meg:

  • milyen hatásuk van a színeknek,
  • mit üzen a forma,
  • milyen felületeken jelenik meg,
  • hány variációban találjuk meg.

Néhány szín, egyszerű forma, változó megjelenés, de egyformán ütős hatás. Ez az, amitől tökéletes. Pont ugyanolyan tökéletes, mint amilyen cég áll mögöttük, akik bizonyára profikat kértek fel a céges logó megalkotására. Hasonló céget, mint a Guru Stúdió, akik a teljes arculatban otthonosan mozognak. Hiszen az összhatás is rendkívül fontos, hogy a céges logó együtt dolgozzon az arculati elemekkel, a weboldallal és a további marketing csatornákkal. 

Az alkotómunkát minden esetben megelőzi egy ismerkedés, igényfelmérés, ami komoly ráhangolódást jelent. Ezután elkezdődik a tervezgetés, aminek minden vonala a céget formázza, róla szól. Csodálatos tartalom bújik egy egyszerű ábra mögé: üzenet, csalogatás, a minőség, megbízhatóság híre. Teljes kommunikáció egyetlen képben.
Csak így készülhet el egy valóban hatékony megjelenéssel funkcionáló céges logó és csakis kifogástalan szakemberek keze közül kerülhet ki értékes alkotás.