Elromlott Sony eszközök – kihez fordulhatunk?

0
672
Sony

Sony köztudottan egy eléggé elterjedt elektronikai, illetve számítástechnikai világmárka. Nem találunk olyan elektronikai termék kategóriát a piacon, ahol ne lenne jelen.

Ez annak  köszönhető, hogy kiváló minőségű prémium termékeket gyárt, valamint a szervizelési háttér szolgáltatásuk kiemelkedően magas és hatékony, más gyártóval ellentétben.

Számos gyártónál az esetleges termékmeghibásodások esetén külföldre kell küldeni a hibás terméket, ez sokszor bonyodalmat okoz. Jobbik esetben a cég saját költségén szállítja termékünket, viszont amennyiben a hiba nem garanciális, a szállítását a vásárlóra terhelik, így sokszor már a javítást is hanyagoljuk.

Hazánkban, kisebb boltokban nem feltétlen szakképzett, szakszerűen eljárt emberek foglalkoznak azzal, hogy Sony eszközöket javítsák. Esetekben nem feltétlen termék orientált így sokszor nem a legmegfelelőbb alkatrészt használják.

Ezért a Sonynak régiónként több hosszas szakmai múlttal rendelkező hivatalos szakszerű márka szervize van, ami kifejezetten Sony termékek javításával, szervizelésével foglalkozik, valamint az esetleges alkatrész utánpótlás esetén közvetlen a gyártótól érkezik.

Az RMD-Electronic Kft, több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezik, illetve a Sony magyarországi elsőszámú szervizelési partnere, arra hivatott, hogy garanciás és garancián túli bármely Sony termékeket gyorsan és hatékonyan javítson.

Vihetünk be személyesen terméket, vagy választhatjuk a kényelmes és egyszerű futárszolgálatot is egyaránt.

Hivatalos weboldaluk: https://www.sonyszerviz.hu/
Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. (MTA Irodaházban)
Telefon: +36 (1) 481-1211
Email: info@sonyszerviz.hu