Falióra Modern Köntösben – Az időtlen klasszikus visszatérése

0
1817
falióra, LED falióra ,modern falióra

Falióra Modern Köntösben – Az időtlen klasszikus visszatérése

Az első mechanikus szerkezetű órák óriási fejlődésen mentek keresztül a történelem során és szinte végigkísérték az emberiség fejlődését. Mechanikus órának azokat a modelleket nevezzük, amelyeket “gépi szerkezet” hajt meg. Nem meglepő tehát, hogy falióra, mint dekorációs elem is igen népszerű még napjainkban is.

Gyakorta találkozhatunk azzal a jelenséggel a dekoráció világában, amikor egy korábban kizárólag funkcionalitásra használt eszközből válik egy igazán lenyűgöző lakberendezési megoldássá egy adott termék. Ilyen a falióra esete is, hiszen a mai napig kevesen ismerik ennek a gyönyörű tárgynak a dekorációs alternatíváit. Korábban kizárólag az idő mérésére használtuk, mára már ennél sokkal többet jelent. Olyan modern és korszerű megoldások születtek, melyek egyértelműen szebbé és hangulatosabbá teszik otthonunkat.

Melyek is ezek? Mit hova érdemes tennünk a lakásunkban? Cikkünkben segítünk kiválasztani a tökéletes faliórát, mellyel bearanyozhatod az otthonod hangulatát és megváltoztathatod az egész enteriőr megjelenését.

Lássuk milyen újszerű megoldásokkal találkozhatunk a piacon, melyek nem csak kreatívak, de rendkívül igényes és megjelenésükből kifolyólag könnyen az otthonunk ékkövévé válhatnak. Természetesen ha a megfelelő fókuszpontra helyezzük őket.

1.Vortex Falióra

Nem meglepő, hogy az absztrakt stílus és irányzat már önmagában rendkívül divatos manapság. Nem csak a fiatalok számára, de az egyedi megjelenéshez ragaszkodó felnőttek részére is kiváló alternatíva. Annak ellenére, hogy megjelenésében elég reprezentatív és különleges termékről beszélünk, meglepően jól illeszkedik a letisztult és modern stílusú otthonokhoz is.

falióra, óra, digitális falióra, design falióra, modern falióra

  1. Minimalista falióra

A minimalista stílus nem csak a tetoválásokban és az öltözékben, de az otthonok megjelenésében is egyre inkább trendi irányzattá nőtte ki magát. Nem meglepő, hiszen korunk egyik legkedveltebb belsőépítészeti megoldása, a skandináv stílus is ennek a mintáját követi. A falióra világában is megjelentek a különböző minimalista stílusú termékek, melyek a modern otthonok elmaradhatatlan kiegészítőjeként drasztikus változást okoznak a megjelenésben.

falióra, minimalista falióra, design falióra

  1. Állatfigurás Falióra

Nem csak gyerekeknek:) Viszont állatszerető felnőttek számára is kiváló alternatíva a dekoráció kiegészítéseként. Egy kis játékosságot csempészve a letisztult design mellé szintén egy remek választás. Többféle szín és méret közül tudunk válogatni, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot.

3. Állatfigurás Falióra Nem csak gyerekeknek:) Viszont állatszerető felnőttek számára is kiváló alternatíva a dekoráció kiegészítéseként. Egy kis játékosságot csempészve a letisztult design mellé szintén egy remek választás. Többféle szín és méret közül tudunk válogatni, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot.

  1. Macskás Falióra

Mert mindenünk a cicánk:) Azoknak a macskásoknak, akik szeretnék otthonunkat is kedvencük mintájára dekorálni. Természetesen a mindenkinek jó választás, akik előnyben részesítik az igényes és ízléses dekor megoldásokat. Az óra nagysága némileg eltúlzottnak tűnhet, ennek ellenére kiválóan mutat a legtöbb modern stílusú otthonban.

falióra, macskás falióra, állatos falióra

5.Batman 3D Falióra Többféle Stílusban

Egyértelműen a szuperhősök korát éljük. Mindannyian szeretünk elkalandozni ezeknek az érdekes történeteknek a világában és bizonyára mindenkinek akad egy kedvenc szuperhőse is, akivel szereti azonosítani magát. Azoknak, akik a Sötét Lovag megszállotjai, van egy remek hírünk. Számos érdekes falióra közül tudnak válogatni és az otthon dekoráció részeként is viszont láthatják kedvenc szuperhősüket.

falióra, batman falióra

6. 3D Dekor Falióra

Sok szó esett a modern és letisztult stílusról a faliórák világában, de mi a helyzet az igazán csillogó megjelenésű termékekkel? Természetesen ezen a téren is vannak remek alternatíváink, ha szeretnénk a szoba fókusz pontjába helyezve bearanyozni a helyiség hangulatát. A 3D alakzatok a faliórák világában is rendkívül népszerűek. Ezért is került be a listánkba ez a merész, de annál gyönyörűbb megjelenésű dekor falióra.

falióra, dekor falióra

  1. 3D falióra a fogászatba  – Nem csak otthonra

Természetesen nem csak az otthonok világát tudjuk megreformálni egy ízléses falióra segítségével. Cégeknek és különböző vállalkozásoknak is remek lehetőség arra, hogy lenyűgözzük a hozzánk érkező vendégek kíváncsi tekintetét. Modern és kreatív megjelenése miatt, biztosan nem fog csalódást okozni nekünk ez a kivételes óra sem.

falióra, falióra fogászatba, fogászat óra

8.Falióra A Kávé Szerelmeseinek

Sokan szenvedélyesen szeretik ezt a fekete nedűt, amely nélkül a nap nem is indulhatna jobban. A kávézók és kávé szeretők számára is remek választás, ha ebben a kreatív dekorációs formában fejezik ki szeretetüket a kávé iránt. Természetesen többféle stílusban válogathatunk, de mi igyekeztünk a legfalióra, fali óra, kávézó falióra, kávézó órainkább érdekes koncepciót kiválogatni nektek. Hát íme:)

9.Star Wars LED Falióra

Beszélgetünk kedvenc szuperhősökről, de mi a helyzet az időtlen klasszikusokról, amelyeknek rajongótábora megszámlálhatatlan?:) Azoknak, akik legalább annyira rajonganak a Csillagok Háborúja filmért, mint mi, íme egy remek lehetőség arra, hogy otthonunkban is hagyjanak erre utaló jelet. Ráadásul a dekoráció részeként. A modern és korszerű LED technológia mára már lehetővé tette, hogy a falióránk nem csak mutatós, de költséghatékony is legyen egyben. Az eredmény magáért beszél.

falióra, star wars falióra, falióra modern

  1. Modern LED falióra

Sokan a klasszikus stílus világ elkötelezett kedvelői. Azonban még többen vannak, akik sokkal jobban preferálják a modern dekorációs megoldásokat. Mi is mindig szeretünk egy kicsit futurisztikus termékekkel dolgozni. Ilyen a LED technológiával működő kreatív falióra is, amely igazán érdekes módon mutatja az időt számunkra. Az óra csupán egy kerek alakzat, mely leginkább a népszerű filmsorozatban megjelent Csillagkapura hasonlít. Az éppen aktuális időt pedig egy halvány LED csík világítja meg számunkra, amely sötétben is remekül látható. Igazán ízléses és különleges kiegészítője lehet a modern stílusú otthonoknak.

falióra, LED falióra ,modern falióra

  1. Absztrakt Stílusú Modern Falióra

Szeretjük a kreatív megoldásokat. Most pedig egy olyan falióra kerül bemutatásra, amely nem magában hordozza a hamisítatlan eleganciát is. Pontos, kvarc szerkezettel van felvértezve és egyszerűen lenyűgöző megjelenést biztosít, bármely helyiségben is kívánjuk elhelyezni.

modern falióra, design falióra

  1. Kreatív Falióra A Konyhába

A konyha dekorációra legalább akkora hangsúlyt kell fektetnünk, mint otthonunk többi részének szebbé tételére. Miért? Mert időnk egy igen lényeges részét töltjük ebben a helyiségben, ezért nem szabad elhanyagolnunk a dekoráció fontosságát sem. Az biztos, hogy ezzel az órával minden vendéget el fogsz kápráztatni a kreatív megjelenése miatt.

falióra, modern falióra, falióra konyha

Összegzés

Összességében elmondhatjuk tehát, hogy otthonunk szinte minden szegletébe elhelyezhetünk annak megfelelően ízléses falióra dekorációt. Érdemes odafigyelnünk rá, hogy igyekezzünk kvarc szerkezetes órát kiválasztani magunknak, hiszen a pontosság elsőrendű fontossági faktor:) Az itt megjelent faliórák természetesen a teljesség igénye nélkül kerültek kiválogatásra. Számos érdekes és esztétikus darabbal találkozhatsz a piacon, melyek gyönyörű megjelenésük és kreatív működésük következtében váltak rendkívül népszerűvé.