Alap ruhadarabok, amelyekre mindenkinek szüksége van

0
239

Oké, de mégis mit nevezünk basic daraboknak? Miért praktikusak ezek nekünk? Milyen előnye van annak, ha beillesztjük őket a ruhatárunkba?

A basic kategóriába, beletartozik az összes olyan darab, amely hétköznapi, nem feltűnő viselet, és nem utolsó sorban, több módon is variálható. Olykor magyarosított változatában, alap darabokként is szoktuk emlegetni őket.

Csak, hogy néhány példát említsünk:

  • ide tartoznak az egyszerű szabású világoskék, sötétkék és fekete farmerek,
  • a minta nélküli fehér pamut pólók,
  • a bármilyen helyzetben helytálló fekete garbó pulóverek,
  • a sima fekete körömcipők, és még sok más egyéb klasszikus és letisztult gyöngyszem.

Emellett még számos más előnye is van annak, ha a gardróbodban tudsz pár ilyen ruhadarabot.

IDŐHATÉKONYSÁG

Egyértelműen leredukálódik az aznapi öltözet kiválasztásával töltött idő. Teljesen mindegy, hogy éppen visszafogott és nőies szettet álmodtál meg mára vagy éppen valami vagányabbat, egy alap darab mindkettőhöz tökéletes támpontot szolgál.

A sietős hétköznap reggeleken, de épp úgy egy váratlan találkozón is életmentő lehet, ha kéznél van egy-két ilyen viselet.

Így több időd marad minden másra.

EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ

Éppen ennek az egyszerűségének köszönhetően, bárkinek jól állnak ezek a darabok, kortól, testalkattól, stílustól függetlenül.

Nem mellesleg, nagyon jól kombinálhatóak más ruhadarabokkal is.

KÖNNYŰ BESZEREZHETŐSÉG

Ma már szinte minden ruhaboltban széles kínálatban megtalálhatóak, illetve egyre több webshop van, akik külön a basic darabokból álló kollekciókat is létrehoztak már.

Végezetül pedig, én úgy gondolom, hogy ezek azok a darabok, amelyek feltétlenül minden hölgy gardróbjában ott kell, hogy lapuljanak.

Sokszor mentőövet kínálva a reggeli, „nem tudom mit vegyek fel” dilemmából, amit már biztosan minden nő jól ismer.