Kezdőlap Stílus és Divat Stílus a divatban

Stílus a divatban

Divat vagy egyéni design? Mi áll hozzánk közelebb? Tisztában vagyunk a 2018-as év trendjével, lehetőségeivel?

2079
0

Egymást követik a divathullámok, az elvárások, amiknek oly sokan nagyon szeretnének megfelelni, viszont mások egyéni stílusra vágynak. Mindkettő a maga módján lehet nehéz, hiszen az első erősen pénztárca függő, a második idő, utánajárás kérdése.

Vannak viszont mindkét esetben általánosítható szabályok. Nem mindegy, hogy mit mivel viselünk, mit emelünk ki, mi előnyös és mi tükrözi leginkább a személyiségünket.

Az új év divattrendjét leginkább az áruházak követik, naprakészek a kínálatban. A nagyobb cégek képviselőitől bátran kérhetünk tanácsot is.

Idén divatosak a csillogó darabok, csillámok, flitteres kiegészítők. A blézert felvehetjük nadrággal, akár rövidnadrággal és egy hozzá passzoló toppal, így hihetetlenül nőiesek leszünk. Újra hódítanak a mókás színek és a vidám minták. Bevethetjük a fehér szín trükkjét, kiemeli, amit hangsúlyozni szeretnénk. Újra hódít a vállak kiemelése, a retro divat régi slágere. A viharkabátról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen egy jól megválasztott darab feldob minden egyszerűen összeállított hétköznapi viseletet. Menő lehet az egyik vállat szabadon hagyó felső, hiszen minden stílussal jól kombinálható. Az új divat szerint a nyakpánt elavult, helyette ajánlott egy pár csillogó fülbevaló.

Ez a tavasz a táskadivatot sem kíméli. Divatosak lesznek a kerek, a fonott és a mókás színek, amikben természetesen új fazonok érkeznek.

Az egyéni stílus szerelmesei nagyot dobhatnak öltözködésükön letisztult, visszafogott, felnőttes kézműves darabokkal.