Kristály csillár újragondolva

A kristály csillárról sokaknak a klasszikus stílusú, hatalmas méretű, kristály függesztékektől roskadozó világítótestek jutnak eszébe. Azonban ahogyan a világ is fejlődik, a lámpatestek is a legkülönfélébb formában és stílusban jelennek meg, különösen igaz ez a kristály csillárokra. Ha a régmúlt pompáját vegyítjük a modern formákkal, az egészen egyedi világítótestet eredményez.

0
2595
Kristály csillárok

Klasszikus elegancia új köntösben

Ellentétben a most még divatosnak lámpatestekkel, amelyek néhány éven teljesen elvesztik létjogosultságukat a legmenőbb házakból, a csillárok sose mennek ki a divatból. Bármilyen helyiség presztizsét új szintre emelik. Sokan már a fürdőszoba világítását is csillárokkal valósítják meg.

Modern villa

Budapest közelében fekvő minimál stílusban felépült villát, egyedi gyártású modern Cryst kristály csillárok világítják meg. A kristály csillárok fényerejének szabályozására is lehetőség van a ház SMART HOME rendszerén keresztül.

Miskolci Vigadó

A tulajdonos váltást követően Molnár Katalin belsőépítészeti tervei alapján újult meg.

A Nagyteremben 8 db nagyméretű kristály díszítésű függesztett LED-es világítótest és egy 560×180 cm méretű csillár adja az általános világítást.

A falakon szintén szabályozható fényerejű, DALI vezérlésű egyedi lámpatestek helyezkednek el. Összesen több mint 200 000 kristály csillogása járul hozzá hogy a terem visszanyerte régi eleganciáját.

Budapesti lakás

Budapesti lakás nappalijában két Quadra csillár és három Waterfall Wall falikar került, amely csodásan díszíti és világítja meg az egész helyiséget.

Felújított családi ház

Budapest határán álló családi ház felújítása során a Cryst kristály lámpáit is felszerelték. Az étkezőben és nappaliban PURE FLAT típusú csillárok szolgáltatják a világítást, míg a lépcsőház orsóterébe egy eredeti kristályokból készült, egyedi igények szerint megtervezett Cryst kristály csillár került.