szerda, február 26, 2020

HONLAPKÉSZÍTÉS, DESIGN ÉS HONLAP SZERKESZTÉS

A honlap szó az angol HOME PAGE kifejezésből származik. Értelmezése: az az interneten megtalálható hely, ahol egy adott cég, vállakozás teljes körűen bemutathatja önmagát.

Mint, ha a honlap egy könyv lenne, ami csak és kizárólag a cégről, azaz RÓLAD szól.

Éppen emiatt nagyon fontos, hogy ez a honlap modern, könnyen kezelhető és látványos legyen. Aki böngészik az interneten rengeteg weboldalt lát. Vannak köztük népszerűek, szépek, hasznosak és vannak kifejezetten elavultak, rondák, gyakorlatilag használhatatlanok is. Mivel a világ egyre inkább az online, internetes ismeretszerzés irányába fejlődik, kiemelkedő jelentősége van annak, hogy a saját honlapunkon a létező legpozitívabb képet mutassuk be önmagunkról. 

Ha olvasgatás helyett inkább a videókat kedveled, íme egy csokor amiben bemutatkozunk.

A gyakorlati megvalósítás során rengeteg apróbb és nagyobb kihívással találjuk szemben magunkat.

Milyen legyen honlapunk kinézete?

Milyen színeket szeretnénk viszont látni? Milyen betűtípusokat? Komoly legyen, esetleg vidám és barátságos? Elegánsan visszafogott, vagy harsány és figyelemfelkeltő? Sok szöveget tegyünk fel rá, vagy inkább használjunk beszédes képeket, grafikákat, videókat? A szöveg legyen sablonos, átlagos, vagy olvasmányos, érdekfeszítő?

Kinek készítjük a honlapunkat?

Már meglévő ügyfeleinknek, vagy új üzleti kapcsolatok építésére kívánjuk használni? Kicsi zárt körben fogják inkább látogatni – speciális érdeklődésű emberek -, vagy széles közönségnek szánjuk?

Mennyit mutassunk meg magunkból?

Elegendőek a megszokott, sablonos tartalmak, vagy megpróbálunk betekintést adni a cég mindennapi működésébe? Tegyünk e ki konkrét üzleti ajánlatokat, összehasonlítható árakkal, vagy maradjunk meg a hagyományos és titokzatos ajánlatkérési formáknál?

Egyszer megcsináltatjuk, vagy folyamatosan bővítjük?

Statikus és állandó tartalmat teszünk fel, ami évekig nem fog változni, hiszen a cég sem változik, vagy elkezdünk egy szerényebb honlappal, ami folyamatosan nyomon követi a cég és a piac változásait? Ha egy “egyszeri műremeket” készítünk, mennyire lesz időtálló? Ha folyamatosan építjük, mennyire tudunk egységes arculatot teremteni? Mennyi kérdés, csak pont a lényeg nem hangzott el: mennyibe fog mindez kerülni?

Honlap készítés ár

Mint látható, rengeteg tényezőtől függ, mennyibe fog kerülni a legvégén új honlapunk, vagy a meglévő honlap átalakítása. Mi alapvetően a prémium minőséget céloztuk meg. Szeretjük, ha az általunk elkészült munkákat nézegetőkben akaratlanul is a “hűha” érzés az első benyomás, amikor rátalálnak.

Unalmas semmit mondó honlapot szinte mindenki tud készíteni!

Ha ilyenre vágysz, nem mi leszünk a megfelelőek, akik segíteni tudnak ebben.

Ha valami egyedire, szinte tökéletesre vágysz, akkor megtaláltad azt a csapatot, akik segítenek megvalósítani az álmaidat!

 

Miben hasonlítunk más honlapkészítőkhöz?

Imádjuk a munkánkat..

Imádjuk a munkánkat..Hogy mennyire?

Ezt akkord kérdezd meg, amikor még éjfélkor a gép előtt ülünk, hogy valóban kimagasló minőségű munkát adjunk ki a kezünkből. Vagy amikor reggel az első gondolatunk az, hogyan lehet még ütősebb a megjelenés, még áttekinthetőbb a struktúra, még gyorsabb az oldal betöltése, még kifejezőbb a szöveg.

Sok elégedett ügyfelünk van

Sok elégedett ügyfelünk vanMilyen sok?

Több száz weboldalt készítünk, évente 50-nél többet. Elégedetlen ügyfélről nem tudunk, viszont sokan a teljes online marketinget ránk bízták, így közösen dolgozunk a közös siker érdekében.

Miért vagyunk jobbak más honlapkészítőknél?

Kreativitás és elhivatottság

Kreativitás és elhivatottságMit jelent ez?

Mindannyian imádjuk a munkánkat, de emellett számtalan hobbink van. Zenélünk, táncolunk, rengeteget olvasunk. Kicsit művész lelkek vagyunk. Ez jelenti azt a szükséges pluszt, amitől az elkészült honlapok kitűnnek a szürke tömegből.

Komplex megoldásokat kínálunk

Komplex megoldásokat kínálunkNálunk nem "csak" egy jó honlapot kapsz

A jó honlap elengedhetetlen, de szükség van jó online marketing stratégiára, közösségi média kezelésre, kreatív ötletekre és olyan képekre, amikre felkapják a fejüket azok, akik találkoznak Veled.

Ismerd meg csapatunkat!