Kezdőlap Stílus és Divat Dizájnos harisnya viselet minden helyzetben

Dizájnos harisnya viselet minden helyzetben

273
0
mintás harisnya

A harisnya hosszú múltra tekint vissza, ugyanis ennek a ruhadarabnak az elődje már a középkorban is kedvelt viselet volt. Igaz, akkoriban nem a nők, hanem sokkal inkább a férfiak hordták, méghozzá a tehetős nemesemberek. A céhekben férfiak készítették a harisnyákat férfiaknak. A ma ismert és sokak által viselt harisnya körülbelül hatvanéves múltra tekint vissza. Ma már kifejezetten az egyik legnőiesebb viselet. Na, de hogyan tudod kiválasztani a számodra legalkalmasabb design harisnyát?

A tökéletes design harisnya

A harisnya kiválasztásánál át kell gondolnod, hogy milyen célra, milyen alkalomból szeretnéd felhúzni. Ha mindössze a hétköznapokra keresel egy igazán szép darabot, akkor az örök klasszikus nude vagy fekete harisnyával nem igazán lőhetsz mellé. Természetesen ez esetben alaposan meg kell fontolnod, hogy milyen ruhát, de sokkal inkább milyen cipőt húzol. Mindig nézd az összképet és nem árt indulás előtt vetni egy kritikus pillantást tükörképedre.

A neccharisnyára sokan hajlamosak úgy gondolni, mint kihívó, netán közönséges darabra, azonban ennek ellenére nem kopik ki a divatból, sőt újra és újra nagy népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen valóban egy szexis darabról van szó, mely a megfelelő ruhadarabokkal egyáltalán nem kelt közönséges benyomást. A neccharisnyáknak is többféle változata van. A hosszanti csíkozással célszerű óvatosan bánni, mivel könnyen görbének tűnhet tőle a láb, különösen, ha nem a megfelelő darabokat viseled.

Különösen a játékos, bohókás nők dobják sutba a megszokott, már-már egyhangú darabokat és előszeretettel húznak színeset vagy mintást. Egy-egy kisebb minta nem túl feltűnő, azonban mégis esztétikus. A pöttyös amolyan örök klasszikus, mely egyre több nő ruhatárában megtalálható. A mintás harisnya abban az esetben is kiváló választás, ha nem akarsz túl feltűnő darabot viselni, de az egyhangú nude harisnyát sem húzod fel szívesen.

Ha viszont a végzet asszonya stílust kedveled, akkor a hagyományos harisnyanadrágok helyett érdemes inkább a combfixek közül válogatnod. Ezek közül is számtalan fajtát beszerezhetsz, melyek közt biztosan mindig rátalálsz a éppen ideális design harisnya típusra. Ha szeretnél minőségi harisnyát vásárolni kedvező áron, akkor érdemes ellátogatnod az oke.hu webáruházba és megtekinteni a széleskörű kínálatot.