Kezdőlap Stílus és Divat Tudtad, hogy a Samsonite bőrönd a bibliai Sámsonról kapta a nevét?

Tudtad, hogy a Samsonite bőrönd a bibliai Sámsonról kapta a nevét?

321
0
bőrönd

Mivel szinte semelyik fizikai üzletben sincs elég hely a termékeknek, így a legtöbben inkább egy hatalmas választékkal rendelkező online igyekeznek beszerezni a karácsonyi utazáshoz szükséges utazótáskákat, kozmetikai táskákat és bőröndöket.

Ez nem meglepő, hiszen így könnyen el lehet kerülni a karácsonyi tömeget a boltokban, illetve ahogy már fentebb is említettük, a táska webshop nagyobb választékot biztosít.

Samsonite bőrönd = minőség, megbízhatóság és tartósság

Sokan még mindig az aluljárókban kapható, igen rossz minőségű bőröndöket választják, ami még akkor sem éri meg, ha keveset utazunk, hiszen ezeken igen hamar eltörnek a kerekek, kiszakad a bélésük, illetve egy cipzárcsere gyakran drágább, mint maga a bőrönd volt.

Érdemes emiatt inkább egy kicsit spórolni, és várni, amíg leáraznak például egy csinos Samsonite bőrönd modellt, hiszen ha ezt a márkát választjuk, akkor valószínű, hogy a következő 10-20 évben nem kell új bőröndöt vásárolnunk.

A Samsonite már több, mint 100 éve van jelen a piacon, mely egyben azt is jelenti, hogy a cég termékeivel annyira elégedettek voltak eddig a vásárlók, hogy 100 év alatt nem ment csődbe a cég – annak ellenére sem, hogy az elmúlt évszázadban nem egy nagyobb válságon kellett átlendülnie az embereknek.

Persze ha azt nézzük, akkor a Samsonite cégnek volt ideje az elmúlt több mint 100 évben arra, hogy pontosan megértse a vásárlók igényeit, felmérje, hogy mire van szükségük egy utazás során, illetve még azt is fontosnak tartja, hogy a dizájn mindig időtálló legyen, azaz lehetőleg sose menjen ki a divatból.

A cég egyébként 1910-ben alakult, amely 1965-ben az eredeti Shwayder-ről a Samsonite nevet vette fel, mivel 1939-ben piacra dobott egy vulkanizált rostból készült bőröndöt, amely a Sámson nevet kapta, hogy ezzel is hangsúlyozza azt, hogy mennyire strapabíróak az általa gyártott bőröndök.

Kisebb utazásra elég lehet egy kabinbőrönd is

A Samsonite egyaránt gyárt szetteket, kicsi, közepes, nagy és hatalmas nagy bőröndöket is, viszont ha csak egy 1-2 napos látogatásra megyünk például repülővel egy közeli országba a karácsonyi időszakban, elegendő lehet egy picike, de masszív Samsonite kabinbőrönd is, amibe kényelmesen elfér majd 1-2 váltásruha.

Mivel a Samsonite számos típusú táskát, utazótáskát és bőröndöt gyárt, így lehetőségünk van arra is, hogy e márkától szerezzük be például az utazáshoz nélkülözhetetlen kozmetikai táskát, összecsukható esernyőt, nyakpárnát, lakatot vagy pénztárcát. Igyekezzünk, nehogy lemaradjunk a karácsonyi akciókról!