Kezdőlap Otthon és kert Otthonfelújítás és konténer bérlés

Otthonfelújítás és konténer bérlés

296
0
kontenerpakolas

A lakásfelújítási támogatás bevezetése után jelentősen fellendült az építőipar, nagyon sokan kezdtek bele az otthonuk szépítésébe. A felújítás viszont sok váratlan költséget és egyéb váratlan, megoldandó feladatot is magában rejt, amire először nem is számítunk. Ilyen a keletkező hulladék elszállítása is, melyben a konténer szállítás nagy segítséget jelenthet.

Amikor eltervezzük, hogy felújítjuk otthonunkat, máris magunk előtt látjuk, hogy milyen gyönyörű lesz minden és micsoda öröm lesz főzni az új konyhában, használni az új fürdőszobát, járni az új padlón, ami végre nem recseg. Viszont erre a pontra eljutni sok idő és munka, ezért érdemes előre felmérni a felújítási munkák hosszát és a vele járó problémaforrásokat is. A munkálatok mindig a bontással kezdődnek, le kell verni a csempét, felszedni a régi padlót, kiszedni a már nem szükséges bútorokat. Még ha elsőre nem is gondolnánk, ez hatalmas mennyiségű szemét, építési törmelék keletkezésével jár, amit minél hamarabb el kell szállítani, mivel sok helyet foglalnak el és akadályozhatják, késleltethetik a munkát, arról nem is beszélve, hogy balesetveszélyes a munka során folyamatosan a szemetet kerülgetni.

A keletkező hulladék mennyiségét a felújítás mértékének megfelelően lehet megbecsülni. Függ az ingatlan méretétől, attól, hogy az egész lakás felújításra szorul, vagy csak bizonyos helyiségek, vagy attól, hogy csak a bútorok szorulnak cserére, vagy a burkolatok is. A hulladék mennyiségén kívül annak típusa is meghatározó lehet (csak sittes konténer vagy vegyes konténer szükséges). Ha sok szelektíven gyűjthető hulladék is keletkezik (például a csomagolások), érdemes ezeket külön gyűjteni és a hulladékudvarban leadni, hiszen ezzel már rengeteget teszünk környezetünk védelméért.

A keletkezett hulladék elszállítására kétségkívül a legjobb megoldás a konténer rendelés. A konténeres cégeknél jellemzően több méretből lehet választani, ez cégünk esetén 4-8 m3-es konténereket jelent.

Ha Ön és családja éppen felújít, de tanácstalan, hogy mekkora konténer szükséges a keletkezett törmelék és egyéb hulladék elszállítására, keressen minket bizalommal és kollégáink segítenek eligazodni.

konténer bérlés szolgáltatás a főváros egész területén belül elérhető.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy szabad konténert tudjunk biztosítani Önnek!

E-mailm.pal@interbridge-trade.hu
Mobil: +36/70-368-58-24