Kezdőlap Otthon és kert Mosható szőnyegek megfizethető áron

Mosható szőnyegek megfizethető áron

715
0
moshato-szonyeg

A mosógépben mosható, könnyen tisztítható szőnyegek a háziasszonyok egyik nagy álma. A Rug & Roll webshopban minden szőnyeg kifejezetten háziasszonybarát, mert nemcsak hogy mosógépben mosható, de ráadásként olyan speciális szennytaszító bevonattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szőnyegről még a zsírfoltok eltávolítását is csupán tiszta víz segítségével. Elsőre talán hihetetlennek hangzik, de valóban így van! A Rug & Roll szőnyegek speciális, úgynevezett Aqua Clean technológiával felületkezeltek, amelynek köszönhetően a szőnyeg felületén egy leheletvékony folttaszító réteg nem engedi a szennyeződéseket a szőnyeg szálaiba bejutni, így minden Rug & Roll szőnyeg rendkívül könnyen tisztítható, egyszerűen víz segítségével. A szőnyegek kifejezetten magas minőségűek, különböző méretekben, színekben és stílusban kaphatóak, megfizethető áron.

Csúszásgátló hátoldal

A Rug & Roll szőnyegek hátoldalán egy rendkívül vékony szilikon bevonat található, amely csúszásgátlóként és szigetelőrétegként is funkcionál. Ennek köszönhetően a szőnyeg kényelmesen használható, nem csúszkál, nem mozdul el a helyéről, babaszobában, gyerekszobában, de akár vizes helyiségekben is biztonságosan használható.

A Rug & Roll webshopjában ezeken a szuper szőnyegeken kívül szintén igen jó minőségű, színtartós, magas kopásállóságú bútorszöveteket is találhatsz, amelyek többsége szintén rendelkezik a speciális szennytaszító bevonattal, így az ülőbútoraidat is könnyedén egyszer s mindenkorra foltmentessé varázsolhatod.

Antiallergén szőnyegek és bútorszövetek

Minden szennytaszító réteggel felületkezelt szőnyeg és bútorszövet egyben antiallergén is, mert a speciális védőrétegnek köszönhetően a por és a poratkák sem képesek bejutni a szövetszálak közé, így a poratka porszívóval könnyedén és gyorsan maradéktalanul eltávolítható a szövet felületéről. Így végre azok is válogathatnak a szebbnél szebb szőnyegek közül, akik a porallergia miatt eddig nem tudtak szőnyegeket fektetni a hálószobájukba. Az antiallergén bútorszöveteknek köszönhetően pedig a porallergiások számára már nem csak álom marad a csodaszép, kárpitozott ágy vagy a textil háttámla, hanem bátran dobhatják fel az otthonukat ezekkel a kényelmes darabokkal is.

Ha igazán minőségi szőnyegeket vagy bútorszöveteket keresel, látogass el Rug & Roll webshopjába vagy keresd fel bemutatótermüket és válogass a szebbnél szebb darabok közül!