Kezdőlap Otthon és kert Design és praktikum a gardróbban

Design és praktikum a gardróbban

317
0
gardrób szekrény

Minden nő álma egy csodálatos gardrobe, ahova áttekinthetően, kényelmesen és rendezetten elpakolhatja azt a rengeteg ruhát, amit a nagyobb választék érdekében felhalmozott. Egy tökéletes kialakítású gardróbszekrény beteljesítheti ezt a vágyat.

Legyen szó új otthon berendezéséről, lakásfelújításról vagy akár szekrénycseréről, a választást nagyban leegyszerűsíti, ha széles kínálatból választhatunk. Függetlenül attól, hogy a gardróbszekrényt egy gardróbszobába vásároljuk, vagy a háló berendezéséhez illesztjük, illeszkednie kell ruháink típusához.

Tippek a gardróbszekrény kiválasztásához:

  • Jelöljük ki, hogy pontosan hova helyezzük majd el az új bútort, vagy bútorokat és mérjük le a területet: fontos a maximális magasság, mélység és szélesség meghatározása is.
  • Ellenőrizzük az ajtók, fiókok nyithatóságát is. itt fontos odafigyelni az ágy és a szekrény, illetve a bútorelemek közötti maradék távolságra. Ha nem tudjuk kényelmesen kinyitni az ajtót, akkor praktikusabb a tolóajtós típus mellett dönteni, mint a szekrény lehetséges méretét csökkenteni. Amennyiben elfér, okos dolog lehet az L alakú gardrób, hiszen a sarokrész remekül kihasználható.
  • A funkcionalitás mellett a legfontosabb a design. Nem baj, ha egy kicsit merészebben elrugaszkodunk, de a meglévő bútorok stílusát, anyagát, színét mindenképpen figyelembe kell vennünk a választásnál. Persze a legkönnyebb dolgunk akkor van, ha a teljes berendezés új. Ebben az esetben például egy bútorcsalád egyedi mintázata különleges hangulatot adhat. Vigyáznunk kell arra, hogy az új szekrény se lógjon ki a berendezésből. A modern designhoz nagyon jól illeszkednek a magasfényű típusok, de fa mintázatból is többféle színt találhatunk.
  • Tekintsük át alaposan a ruhatárunkat! Általában ilyenkor belefér egy selejtezés is. Aranyszabály: ami egyszer sem volt rajtunk az elmúlt két évben, azt ezután se fogjuk hordani és akármennyire is fáj, bizony az felesleges. A maradékot pedig csoportosítsuk a szerint, hogy vállfára, fiókba, polcra szánjuk -e.

Máris körvonalazódik elképzelésünk, amit összevethetünk a weboldalon feltüntetett méretekkel és a vitruális képpel.

Többféle kialakítás és funkció létezik a gardróboknál. A Berone Bútor Webáruház gazdag és megfizethető termékpalettája egész biztos, hogy nagy segítségünkre lesz, ráadásul még az áraktól se megyünk a falnak.