Kezdőlap Otthon és kert Terjed a vinyl padló

Terjed a vinyl padló

528
0
vinyl padló

Az elmúlt évtizedekben az építőipar innovációja nem „kímélte” a burkolatok piacát sem. Régóta van igény a klasszikus linóleum helyett egy megfizethető, könnyen lerakható lehetőleg vízálló padlóburkolatra. Ennek köszönhetően megjelentek és elterjedtek a PVC padlók. Ezek azonban kidolgozottságukban, főleg a kezdeti „műanyagos” jellegük miatt nem vehették fel a versenyt a hagyományos minőségi parkettákkal vagy laminált padlókkal. A vynil padló azonban más tészta.

A mostani vinyl padlók külleme már-már vetekszik a parketták kinézetével. Ehhez olyan előnyös tulajdonságok társulnak mint a rendkívüli karcállóság, a vízállóság. Egyes padlókról még az alkoholos filcet is könnyedén el lehet távolítani, olyan felületkezelésben részesülnek a gyártás során. Ennek következtében sokkal jobban tűrik a felmosást és a fertőtlenítő szereket is. A vinyl padlók nem tartalmaznak környezetkárosító anyagokat (pl. ftalát), emellett teljesen újrahasznosíthatóak. Mivel klikkes rendszerben nagyon könnyű őket lerakni és akár padlófűtés esetén is alkalmazhatóak ezért nálunk is egyre elterjedtebbek.

A Quick-Step vynil padlók kivétel nélkül magas minőséget képviselnek. Klikkes rendszerüknek köszönhetően akár magunknak is le tudjuk rakni őket, vékony kivitelüknek köszönhetően akár a meglévő kőburkolatra is fektethetőek. Emellett vízállóak, nagyon könnyen tisztíthatóak. Széles színválasztékban elérhetőek. A mai csúcsminőségű vinyl padlóktól tehát nem kell tartanunk bátran alkalmazhatjuk őket akár vizes helyiségben is.

A Quick-step vinyl padlóburkolat egyedülállóan forradalmian új technológiával készül.

JELLEMZŐI:

– csendes, komfortos járást biztosít, BIO anyag

– STAINGUARD: telített pólusok, foltokkal szembeni ellenállás

– SCRATCHGUARD: A Quick-Step Vinyl burkolat felső retege egy ultra-védelmet biztosító karcálló réteg, amely lehetővé teszi, hogy hosszú-hosszú évekig élvezze a gyönyörű, természetes megjelenésű padlóját. Az ultra ellenálló szabadalmaztatott fedőréteg révén a Quick-Step Vinyl padló akár tízszer jobban ellenáll a mikrokarcoknak, mint a karcolódás elleni védelem nélküli padlók.

– 100% VÍZÁLLÓ

– ízületekre jótékony hatással bír

– 20 év garancia arra, hogy lerakás után nem fog mozogni, a hőingadozást is bírja, mivel 110 mikrogramm/cm2

– üveggyapottal van szilárdítva

– organikus anyagkibocsájtás 100x kevesebb, mint más termékeknél

– 100% ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ